Hello,

I was creating a new survey using Survey Designer. when i clicked the "Units" field, i only saw one empty list. But the manual says " A set of predefined units are automatically loaded" on Page 10.

Is this a bug?

Thanks,

Jinkai

asked 10 Feb '17, 00:42

jinkaizhang's gravatar image

jinkaizhang
21121
accept rate: 0%


Dear Jinkai,
The set of predefined list is created automatically every time you create a new survey and it's accessible from the Survey tab in the survey editor:
alt text

Then you can specify which ones of these units of measurements can be applied for the attributes in your survey by defining a list of units in the Numeric Attribute editor:

alt text

Just click on the small green plus button and start to add units to your list:

alt text

You can use the predefined units or create new ones if you need.
Many thanks,
Open Foris Team

permanent link

answered 10 Feb '17, 10:58

OF%20Collect's gravatar image

OF Collect ♦♦
2.6k8
accept rate: 22%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×333

question asked: 10 Feb '17, 00:42

question was seen: 1,912 times

last updated: 10 Feb '17, 10:58