Hi all, Since the last updates of Collect it is not launching on Windows 10. The behavior is strange: if I do an update before is starts correctly, without updating before it is not starting. I assume that the change to the new version requires a new isntallation (updating might not be enough)? Can you confirm?

Thanks, Lutz

asked 05 Dec, 09:23

Fehrmann's gravatar image

Fehrmann
31338
accept rate: 0%


Dear Lutz,
Please try to:

  • shutdown Collect
  • delete the folder C:\OpenForis\Collect\webapps\collect (only that folder, do not delete the file collect.war)
  • start Collect again

We are trying to figure out what can be the problem. Meanwhile we will contact you to your private email address to have more information about this issue.
Many thanks,
Open Foris Team

permanent link

answered 05 Dec, 09:47

OF%20Collect's gravatar image

OF Collect ♦♦
1.3k4
accept rate: 16%

Hi Stefano, thank you for very fast support, the problem seems to be solved!

Lutz

permanent link

answered 05 Dec, 10:07

Fehrmann's gravatar image

Fehrmann
31338
accept rate: 0%

Same problem: trying starting/updating collect up not waorking anymore; solution:...\Collect\webapps\collect!

permanent link

answered 15 Dec, 01:30

joseph's gravatar image

joseph
482211
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×208

question asked: 05 Dec, 09:23

question was seen: 57 times

last updated: 15 Dec, 01:30