Hi Team,

I have updated the script and it works perfectly on every Windows computer. However, on Mac, when the browser runs the script, it deletes the end of it.

This is the situation, at the bottom of the cript:

Windows:

Map.centerObject(plot,16);
Map.addLayer(plot,0, 'Parcela');

Mac:

Map.cen

I can see the script being deleted.

Let me know if you have any ideas. Thanks.

Marcelo

asked 03 Jun '16, 10:25

Marcelo's gravatar image

Marcelo
806613
accept rate: 18%

edited 03 Jun '16, 10:25


Marcelo,

This is a bug in Collect Earth Mac Os X version that we have not been able to tackle yet.

The easiest fix is just to move to a different plot and wait for it to fix itself...I know, not ideal.

Sometimes you also get extra characters at the end of the script that prevent the script from running. Here the simple solution is to remove those extra last lines after the end comment and click the run button again.

Regards!

permanent link

answered 03 Jun '16, 10:41

collectearth's gravatar image

collectearth ♦
63015
accept rate: 15%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×193

question asked: 03 Jun '16, 10:25

question was seen: 1,543 times

last updated: 03 Jun '16, 10:41